Computers

Op het gebied van computers zijn we erg verwend. We hebben een heel modern digitaal systeem met twee laptopkarren. Eén kar met 30 laptops voor de groepen 3-4-5 en één kar met 30 laptops voor de groepen 6-7-8. Daarmee kan een hele klas tegelijk aan het werk. We gebruiken vooral programma's die gekoppeld zijn aan onze taal- en rekenmethode. In de groepen 1-2 staat in elke klas een laptop en twee iPad mini's voor de kinderen.

Met gepaste trots mogen we melden dat  alle groepen een digitaal schoolbord hebben. De groepen 1-2 maken gebruik van het nieuwste van het nieuwste, zij hebben de beschikking over (verrijdbare) touchscreens. Het biedt ongekende mogelijkheden voor onze lessen en een onuitputtelijke voorraad kaarten, plaatjes en filmbeelden. Leerkrachten en kinderen zijn dan ook erg enthousiast.

Onder het kopje ‘Safe School’ vindt u een link naar onze beveiligde portal. Via Safe School delen we informatie met ouders zoals de frequent verschijnende nieuwsbrief 'Spindelpraatjes' en 'de Spindelkrant'.