Project

In het verleden hadden we jaarlijks een projectweek voor de hele school. Omdat bleek dat zo’n week zo veel tijd en moeite vraagt, dat het ten koste kan gaan van ons normale basisprogramma, hebben we na veel wikken en wegen besloten de projectweek voortaan om het jaar te organiseren. Afgelopen schooljaar hebben we een projectweek rondom het thema ‘Afrika’ gehouden. Naast veel activiteiten in de klas zijn er ook sprekers van de Stichting Harambee op school geweest. Zij hebben uitleg gegeven over hun werk en de kinderen hebben de projectweek afgesloten met een sponsorloop, samen met collega-school 'de Toermalijn'. Van het geweldige bedrag dat ze, onder aanvoering van schaatster Annemarie Thomas, bij elkaar gelopen hebben wordt in Kenia een school gebouwd.
Dit schooljaar is projectloos, maar de plannen voor volgend jaar worden al weer gesmeed.